040 8270885

Ilma-vesilämpöpumput


Myymme, asennamme, huollamme ja korjaamme ilmasta-veteen lämpöpumppuja


Öljyllä ja sähköllä lämmittäminen on kallista ja ympäristöä rasittavaa. Varsinkin kylminä pakkaspäivinä. Mitsubishi Electric Ecodan Ilma-vesilämpöpumpulla voit säästää talosi lämmityskustannuksissa, jopa yli 50% samalla ympäristöä arvostaen. Ulkoyksikössä kylmäaineeseen siirtyy lämpöenergiaa hyvinkin alhaisissa ulkolämpötiloissa jopa -28°C asteessa. Sisäyksikössä tämä lämpöenergia siirretään talon lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottamiseen.

Oletko hankkimassa ilmasta-veteen lämpöpumppua ? Myymme ainoastaan laatumerkkejä joiden takuuaika ja elinikä on pitkä ja jotka säästävät rahaa selvästi ns. halpamalleja enemmän kun tarkastelujaksoksi valitaan tarpeeksi pitkä ajanjakso (esim. 6-10 vuotta)
Laadukkaissa ilma-vesilämpöpumpuissa on myös parempi hyötysuhde ja ne ovat usein myös hiljaisempia, niin ulko- kuin sisäyksikönkin osalta.

Kaikki myymämme ilma-vesilämpöpumpuissa ovat testattu ja suunniteltu Pohjolan vaativiin olosuhteisiin.

Työn osuudesta saat kotitalousvähennyksen!

Nyt myös huoleton rahoitus! Lue lisää rahoituksesta


lma-vesilämpöpumppu kodinhoitohuoneessa

Esimerkkinä EcoDan Next Generation ilma-vesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu EcoDan Next Generation -varaajalla toimii kokonaisvaltaisena lämmitysjärjestelmänä, ja soveltuu sekä saneeraus- että uusrakennuskohteisiin. Mitsubishi Electricin oman tuotekehityksen ansiosta Ecodan Next Generation ilmavesilämpöpumppu järjestelmä on entistäkin tehokkaampi.Mitsubishi ilma-vesilämpöpumppu


Mitsubishi ilma-vesilämpöpumppu


Mitsubishi ilma-vesilämpöpumppu

Siirry maahantuojan sivuille klikkaamalla logoa:


Mitsubishi